Concours d’Elégance Paleis Het Loo 2012

23-06-2012 t/m 24-06-2012

Concours d’Élégance Het Loo is een twee jaarlijks terugkerend evenement voor liefhebbers van klassieke auto’s. Op 23 & 24 juni 2012 organiseert Classic Events het 10e Concours d’Élégance  Paleis Het Loo. Het Concours is in 9 edities uitgegroeid tot het mooiste en grootste klassieker feest van Nederland. De moderne auto industrie heeft het Concours d’Élégance ook ontdekt en gebruikt dit evenement om haar laatste collectie aan het publiek te tonen.

 

Publieksprijs Concours d’Elégance Paleis Het Loo

Win een geheel verzorgd weekendje weg met een klassieke cabriolet, ter waarde van 750 euro. Kies de mooiste auto van het Concours d’Elégance op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2012, vul de kaart van de KNAC Publieksprijs in en lever die zondag 24 juni vóór 14.00 uur in op de KNAC-stand (vlak bij het Paleis).

De heer R. Croll, KNAC-voorzitter, zal op zondag 24 juni rond 16.00 uur de KNAC Publieksprijs uitreiken aan de winnaar.

 Tags: , , , ,

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club