Bezoek British Cars & Lifestyle met korting

18-03-2017 t/m 19-03-2017

bcl-01

Op 18 en 19 maart is het weer zo ver! Dan vindt in het Autotron weer de beurs British Cars & Lifestyle plaats. Niet alleen het grootste, maar ook het leukste evenement voor de fans (m/v) van Engelse auto’s en de Britse levenswijze.

Waar de dames zich vermaken op de lifestyle-stands, snuffelen de heren tussen de tentoongestelde auto’s en onderdelen. Een recordaantal (28) Britse merkenclubs laat in Rosmalen het beste uit hun collectie zien en de 28 clubs bieden u de gelegenheid om alles te weten te komen over de koop of het onderhoud van een Triumph, MG, Morris, Rover, Range Rover, Aston Martin, Ford, Hillman en zelfs Matchless motorfietsen. Het gehele weekeinde zijn er optredens van leuke bands als Woodworks (Engels), Darren Byrne & Mark Gilligan (Iers) and Steve the Bagpiper.

KNAC borrel en korting

British Cars & Lifestyle is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Normaal komt de entree op 17,50 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis), maar wie gebruik maakt van de KNAC kortingsbon (hieronder te downloaden) krijgt een mooie korting op de entreeprijs! Traditiegetrouw is de KNAC aanwezig met een fraaie stand, waar zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur een gezellige ledenborrel wordt georganiseerd. KNAC-leden zijn natuurlijk van harte welkom! 

 


De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club