Schrijf u snel in voor de Voorjaarsrit op 22 april!

22-04-2017

Onze jaarlijkse Voorjaarsrit (meestal in een mum van tijd vol, dus wees snel met inschrijven!) staat dit jaar gepland voor 22 april. Het wordt een mooie toertocht want de route doorkruist dit keer de Kop van Overijssel, het Nationaal Park de Weerribben-Wieden, Giethoorn, Boswachterij Staphorst en het Dalfser Veld.

We starten meteen al op een unieke plek: Restaurant de Agnietenberg bij Zwolle, om vervolgens naar Giethoorn te rijden. Daar lunchen we bij het bijzondere Smit’s Paviljoen, waar u in een ‘punter’ naartoe wordt gebracht.

Natuurlijk verklappen we nog niet alles, maar we finishen bij Classic Job in Dalfsen. Een vermaard KNAC Ambassadeursbedrijf, gespecialiseerd in de restauratie van oldtimers. Maar ook voor een motorrevisie, regulier onderhoud, een deelrestauratie of het rally- en raceklaar maken van uw auto kunt u bij Classic Job terecht.

Schrijf u dus snel in voor de KNAC Voorjaarsrit op zaterdag 22 april. De kosten hebben we beperkt kunnen houden tot 125 euro per equipe, inclusief koffie en thee bij de ontvangst, een rallyschild, de lunch in Giethoorn, het routeboek en de afsluitende borrel.

Inschrijven

Gezien het maximum aantal deelnemers dat we voor deze dag hebben moeten instellen is het zaak dat u niet te lang wacht met uw aanmelding. Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij. Aanmelden kan via onze ledenservice (ledenservice@knac.nl, telefoon 070-3831612).De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club