Meld u nu aan voor Cars & Coffee in Raamsdonksveer

06-05-2017

De KNAC Cars & Coffee bijeenkomsten zijn in korte tijd razend populair geworden. De informele, informatieve en bovenal gezellige bijeenkomsten kunnen steevast op een grote belangstelling rekenen en dat geldt ongetwijfeld ook weer voor de eerstvolgende ‘C&C’. Want die wordt op 6 mei gehouden in het ‘geheime museum’ van Louwman in Raamsdonksveer.

Niet in het prachtige pand in Den Haag dus, maar in de voormalige lokatie in Raamsdonksveer bij de importeur van Toyota en Lexus. Slechts zelden gaan hier de deuren open, en dan nog alleen voor kleine gezelschappen, zoals vorig jaar tijdens de waterstof-masterclass van de KNAC.

Restauratie-afdeling

In het complex bevinden zich, na het vertrek van de ‘grote’ museumcollectie naar
Den Haag, nog een aantal hoogst bijzondere pareltjes uit de mobiele historie, een filmzaaltje, de restauratie-afdeling en ‘Toyota World’. Tijdens deze Cars & Coffee bent u van harte welkom om alles te bekijken en vertelt Ron van Dongen u in de werkplaats met passie over het ‘rij- en museum-klaarmaken’ van auto’s. Die daarna vaak meerijden in de rally Londen-Brighton of te zien zijn in het wereldvermaarde Haagse Louwman Museum.

Het programma komt er onder voorbehoud zó uit te zien:

 • 10:00 uur: Ontvangst in Raamsdonksveer met koffie/thee/fris en een worstenbroodje
 • 10:30 uur: Rondleiding Louwman’s Toyota World en bezoek aan de werkplaats, met uitleg van Ron van Dongen
 • 11:30 uur: Filmvoorstelling in de Filmzaal: een historische racefilm van ca. 20 minuten
 • 12:00 uur: Einde

Los hiervan is er uiteraard alle gelegenheid om, op de voor u gereserveerde P2-parkeerplaats pal naast het museum, elkaars auto’s te bewonderen. Het blijft immers een echte Cars & Coffee! Om een en ander optimaal te kunnen beleven beperken we het aantal deelnemers tot ongeveer 50. Het is dus zaak u snel op te geven, want de ervaring leert dat de KNAC Cars & Coffee’s snel zijn volgeboekt.

Inschrijven

De kosten per persoon bedragen 12,50 euro. U kunt zich aanmelden via deze link naar onze webshop.

 De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

 • Hulp langs de weg
 • Vervangend vervoer
 • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

 • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
 • Aankopen 180 dagen verzekerd
 • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

 • In binnen- of buitenland
 • Basis of uitgebreide dekking
 • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club