Veel afzeggingen voor IAA autoshow in Frankfurt

Opvallend veel automerken zullen dit jaar afwezig zijn op de IAA, de internationale autotentoonstelling in Frankfurt die gehouden wordt in september. Alfa Romeo, DS Automobiles, Fiat, Infiniti, Jeep, Mitsubishi, Nissan , Peugeot en Volvo zijn de negen merken die hebben laten weten niet te komen.

Volvo kondigde vorig jaar al aan het aantal autoshows te beperken en daardoor niet op de IAA te zullen staan. Dat voorbeeld wordt inmiddels dus gevolgd door acht andere merken. De afwezige merken hebben aan de organisatie van de IAA, de VDA (Verband de Automobilindustrie) laten weten dat het geen permanente afwezigheid hoeft te betekenen. Volgens de VDA hebben 50 automerken inmiddels toegezegd te komen.

De trend dat automerken wegblijven van shows en tentoonstellingen lijkt echter niet te keren. Het begon enkele jaren geleden met regionale autoshows waaronder de AutoRAI, die inmiddels helemaal is opgeheven, maar inmiddels laten sommige automerken dus verstek gaan op de grote internationale shows.

Tags: ,

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club