Masterclass autonoom rijden bij Volvo in Beesd

16-06-2017

De KNAC organiseert weer een masterclass en dit keer is het een veelbesproken onderwerp: autonoom rijden. Op 16 juni praat Volvo Cars Nederland u bij over zelfrijdende auto’s én u kunt het fenomeen zelf ervaren! De 30 beschikbare plaatsen op 16 juni zijn allemaal geboekt, maar als er voldoende belangstelling is, zal er nog een extra masterclass worden georganiseerd. U kunt op onderstaand formulier aangeven dat u daarin geïnteresseerd bent. 

De masterclass vindt plaats in de showroom van Volvo Cars Nederland in Beesd en  wordt in twee sessies gehouden, een ochtend- en een middagsessie. In elke sessie is plaats voor maximaal 15 personen. Middels boeiende presentaties wordt uitgelegd in welke ontwikkelingsfase de zelfrijdende auto zich momenteel bevindt en wat de toekomst nog gaat brengen. De keuze voor Volvo voor deze masterclass is vrij logisch, want het Zweedse merk ziet autonoom rijden nadrukkelijk als veiligheidsitem, zoals is vastgelegd in de gedurfde Vision 2020-strategie.

Maar de masterclass biedt meer dan alleen theorie. Zowel voor het ochtend- als middagprogramma staan in Beesd enkele Volvo’s S/V90 met Pilot Assist-functie klaar om op de weg te worden beproefd. Zo kunnen de deelnemers zelf ondervinden wat (deels) autonoom rijden in de praktijk inhoudt. Naar verwachting zal de masterclass dit keer snel ‘vol’ zitten. Maar indien er veel belangstelling is zetten we de extra aanmeldingen op een wachtlijst en pogen we om op een latere datum nog een extra masterclass autonoom rijden te organiseren. Bijwonen van de masterclass autonoom rijden kost 12,50 euro.

Programma en deelname

 • 1ste sessie (max. 15 personen): 10:00 – 12:00 uur, met 30 minuten presentatie en ca. 1 uur rijden in Volvo S/V90 met Pilot Assist
 • Lunch: 12:00 – 13:00 uur (voor zowel ochtend- als middagsessie)
 • 2de sessie (max. 15 personen): 13:00 – 15:00 uur, met 30 min presentatie en ca. 1 uur rijden in Volvo S/V90 met Pilot Assist.
 
 • * Verplicht om in te vullen
 

Verificatie

 


Tags: ,

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

 • Hulp langs de weg
 • Vervangend vervoer
 • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

 • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
 • Aankopen 180 dagen verzekerd
 • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

 • In binnen- of buitenland
 • Basis of uitgebreide dekking
 • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club