KNAC Cars & Coffee brak records

Zelden eerder verwelkomde de KNAC zo’n groot en enthousiast gezelschap als tijdens de Cars & Coffee-bijeenkomst in Raamsdonksveer. Pal naast het privémuseum van Evert Louwman zorgden de ruim 140 deelnemers begin mei voor een schitterende show, bestaande uit zowel moderne als (stok)oude auto’s.

Alsof dat nog niet genoeg was zorgde gastheer Louwman binnen voor een perfecte ontvangst met koffie, thee en worstenbroodjes. Na een kort welkomstwoord door Kees de Regt van de KNAC en Rochus Schoorl van Louwman was er voor de bezoekers alle gelegenheid om de veelal unieke Toyota’s, de restauratie-afdeling en de andere tentoongestelde objecten te bekijken.

‘Geheim’ museum

In het complex, pal achter de bekende Toyota-koepel langs de snelweg ter hoogte van Raamsdonksveer, was vroeger het Nationaal Automobielmuseum gevestigd. Toen de collectie werd overgebracht naar het Louwman Museum in Den Haag bleef een deel achter. Hieronder exponenten van alle merken die de firma Louwman & Parquisinds de jaren twintig van de vorige eeuw importeerde, unieke inruilers en andere bijzondere objecten. Normaal is deze collectie niet voor publiek toegankelijk, maar voor de deelnemers aan KNAC Cars & Coffee maakte, Rochus Schoorl en Guido Roozekrans van Louwman & Parqui graag een uitzondering. Waarvoor dank!

 

Tags:

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club