Met korting naar Concours Het Loo

Over het Concours Paleis Het Loo, op 1 en 2 juli, is al veel geschreven. Iedereen met een passie voor auto’s, van oldtimer tot nieuw, heeft het evenement in zijn agenda staan. En met de kortingsbon op deze pagina kunt u als KNAC-lid tegen een gereduceerd tarief naar binnen!

Voor wie het inmiddels wereldbekende evenement nog niet heeft bezocht: het gaat om een zowel nationaal als internationaal concours van auto’s in alle soorten en maten, van alle leeftijden en… in topstaat. Verder zijn er diverse merk- en themagebonden displays op het terrein, evenals winkeltjes met lifestyleproducten, kleding en automobilia. Maar waar het écht om gaat is natuurlijk het internationale concours met zo’n zeventig auto’s, waaruit een ‘Best of Show’ zal worden gekozen. Reken verder op sprints met vooroorlogse klassiekers, terrasjes en een veld met stands van handelaren die daar auto’s te koop aanbieden. Uiteraard bent u als KNAC-lid ook van harte uitgenodigd om langs te komen in het KNAC Paviljoen.

Niet vergeten: met de kortingscode, waarmee u op www.concourselegance.com uw entreebewijs kunt bestellen en downloaden, betaalt u geen 22,50 euro, maar 20 euro entree.

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club