KNAC Taxatiedag was nog nooit zo druk

  

De taxatiedag van 13 mei bij Geert Jan Peeters Klassieke Automobielen was de drukste die de KNAC ooit meemaakte. Al in een vroeg stadium waren de twee taxateurs volgeboekt en ook de inderhaast ingezette extra derde taxateur had enkele dagen voor de taxatiedag al geen plaats meer. 

Door de goede planning hoefde niemand echt lang te wachten en bovendien was dat wachten bepaald niet vervelend door het goede weer en feit dat er genoeg te zien viel op de parkeerplaats en in het bedrijf. De sfeer was de hele dag dan ook zeer goed en het was een geslaagde en gezellige dag. Bijgaand enkele sfeerfoto’s van de taxatiedag, meer foto’s zijn te bekijken op onze facebook-pagina.

Tags:

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club