Minder autodiefstallen, meer onderdelen gestolen

 

Het aantal autodiefstallen neemt af. In de maand mei werden 2.152 auto’s gestolen, 7,4 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar. In de eerste vijf maanden van 2017 liep het aantal autodiefstallen zelfs terug met ruim tien procent.

Goed nieuws, zo blijkt uit de maandcijfers van de stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc), maar helaas is er een toename van de diefstal van auto-onderdelen. Het gaat dan vooral om stuurwielen en airbags, want er worden juist minder audiosystemen en navigatietoestellen gestolen, want die zijn steeds vaker vast ingebouwd in auto’s. Exacte cijfers zijn er nog niet over de diefstal van onderdelen, die veracht de stichting AVc later deze maand te hebben.

Tags:

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club