Met één tolbadge over Franse en Spaanse snelwegen

Ziet u ook zo tegen de lange rijen bij de tolstations van de Franse en Spaanse snelwegen? Dan is er nu één oplossing voor beide landen: Bip&Go. Het is de enige tolbadge die voor zowel de Franse als de Spaanse tolwegen geldig is en het u mogelijk maakt om de speciale ‘snelle’ automatische tolpoortjes te nemen.

Bip&Go is een elektronische tolbadge die u eenmalig aanschaft (voor 10 euro plus 10 euro verzendkosten) en waarvoor u alleen abonnementsgeld betaalt in de maanden dat u er gebruik van maakt. In Frankrijk is dat 1,70 euro per maand, in Spanje 2,50 per maand. Daarbovenop komen nog wel de kosten voor de tol zelf, die worden achteraf in rekening gebracht. De badge werkt ook als betaalmiddel in 300 Franse parkeergarages.

De tolbadge is hier online te bestellen en zal na aanmelding binnen 48 uur worden verstuurd. De badge is niet alleen geschikt voor auto’s, maar ook voor motoren. In het laatste geval krijgt de motorrijder een armbadge opgestuurd.

Tags:

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club