Lof voor pechhulp en autoverzekering KNAC

 

De KNAC Breakdownservice krijgt in een artikel in De Telegraaf van afgelopen zaterdag flink wat lof toegezwaaid. Het artikel gaat over nut en noodzaak van een goede verzekering en pechhulp voor een klassieke auto, vooral als je daarmee op vakantie gaat. De pechhulp KNAC wordt daarbij aangeprezen als een van de weinige met een repatriëringsgarantie voor auto’s van 25 jaar en ouder.

Het artikel in De Telegraaf beschrijft de trend dat steeds meer mensen met een klassieke auto op vakantie gaan of een toerrit ondernemen in het buitenland. Daarbij wordt onder meer gewezen op de noodzaak van een goede verzekering en vooral een goede pechhulpverzekering. De KNAC wordt uitdrukkelijk genoemd in het artikel als een club waarvan de pechhulp bij uitstek goed is voor bezitters van klassieke auto’s. Naast de repatriëringsgarantie wordt ook gemeld dat de KNAC pechhulp ook geldig is bij deelname aan toertochten (Classic Car module). Bij veel andere verzekeraars zijn zulke evenementen uitgesloten in de voorwaarden.

Het hele artikel in de De Telegraaf is hier te lezen.

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club