Achtste Classic Wings & Wheels in Gilze-Rijen

26-08-2017

Classic Wings & Wheels is een van de smaakmakende events op de Nederlandse evenementkalender. Op zaterdag 26 augustus vindt dit tweejaarlijkse festijn voor de achtste keer plaats op Gilze-Rijen, de luchtmachtbasis tussen Breda en Tilburg. Wederom zullen er de fraaiste historische (race)auto’s en vliegtuigen te bewonderen zijn. En niet alleen in geparkeerde toestand, maar waar ze thuishoren: op de baan en in de lucht!

De bijnaam van Classic Wings & Wheels is Little Dutch Goodwood en dit is niet voor niets. De volle dag staat in het teken van demonstraties van klassieke, voornamelijk sport- en racewagens, zoals historische toerwagens en brute Can Am-racers. In de lucht is ook volop actie en er zullen weer veel bijzondere toppers uit de automobiel- en luchtvaartwereld aanwezig zijn.

`Oldtimerbezitters en clubs die Wings & Wheels eens van dichtbij willen meemaken, kunnen gerust contact opnemen met mij,´ zegt Henk Janus, voorzitter van de Stichting Classic Wings & Wheels. ‘Bij de zeven voorgaande edities werd van dit aanbod gretig gebruik gemaakt. Het complete terrein van de vliegbasis stond vol met een geweldig arsenaal exclusieve, bijzondere en nostalgische voertuigen.
Classic Wings & Wheels wordt georganiseerd door de Rotary Club Oosterhout in samenwerking met Circuit Park Zandvoort. De goede doelen zijn dit jaar de Stichting Lymph & Co en het Zeldzame Ziekten Fonds. Lymph & co gelooft dat innovatie de oplossing is voor de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid. Het Lymph & Co fonds steunt grensverleggend onderzoek om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Het Zeldzame Ziekten Fonds maakt zich sterk voor de strijd tegen zeldzame ziekten. Mensen met een zeldzame ziekte staan er vaak alleen voor. Om hier meer aandacht aan te geven zamelt het fonds geld in voor wetenschappelijk onderzoek en faciliteert het in lotgenotencontact.Tags:

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club