Cars & Coffee bij autocollectie Frans van Haren

14-10-2017

Na Cars & Coffee bijeenkomsten in Vreeland, Oostvoorne, Raamsdonksveer, Heteren en Loosdrecht, is het op 14 oktober de beurt aan het Gelderse Druten. Daar bevindt zich namelijk het bedrijf van Frans van Haren, één van Europa’s grootste sierbestratingsbedrijven. Maar da’s lang niet alles!

Naast zijn prachtige bedrijf heeft de succesvolle selfmade topondernemer Frans van Haren een jaloersmakende collectie antieke automobielen. “Deze heb ik vooral aangelegd om zelf van te genieten, maar het is ook leuk om de circa 100 auto’s (1900-2017) af en toe aan andere liefhebbers te tonen”, aldus Frans van Haren. Kortom, ook deze KNAC Cars & Coffee voldoet aan de voorwaarde dat u als deelnemer op een héél bijzondere locatie komt. Aanmelden voor deze Cars & Coffee kan via deze link naar de webshop, de kosten bedragen tien euro per persoon inclusief koffie en koek. Het officiële programma in Druten duurt van ongeveer 9.45 tot 12.00 uur, maar het kan zomaar gebeuren dat u, geheel vrijwillig, wat langer in Druten zult vertoeven.Tags:

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club