SLS Classic finisht in Scheveningen

03-09-2017

De Scheveningse boulevard is op 3 september de finishplaats van de SLS Classic, een pittige rit van vier dagen. Er zijn die dag zo’n 150 prachtige klassiekers te bewonderen.

De auto’s van de deelnemers zijn voor de liefhebbers echter al eerder te bewonderen, want op 19 augustus vindt bij het Louwman Museum in de Den Haag de technische keuring plaats. De rally gaat van start op 31 augustus in het Belgische Spa. Vervolgens voert de circa 1.600 kilometer lange route door delen van België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland, om dus op 3 september (vanaf 15.00 uur) in Scheveningen te eindigen. Reken op veel Austin Healey’s, MG’s, BMW’s, Porsches en Jaguars, maar ook een AC Cobra uit 1965, een NSU Ro80 uit 1968 en twee Rolls-Royces. Om 18.00 uur worden de prijswinnaars gehuldigd. Kijk voor meer informatie op www.slsclassic.nl.Tags:

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club