Kaartleescursus: Navigeren kun je leren!

26-08-2017

De Dutch Historic Rally Club (DHRC), één van de vriendenclubs van de KNAC, organiseert op 26 augustus wederom een cursus ‘kaartlezen voor beginners’.  

De kaartleescursus is toegankelijk voor leden en niet-leden van de DHRC, alsmede KNAC-leden en hun introducés. Het bezit van een klassieke auto is voor de cursus geen must. Hoewel de cursussen zich voornamelijk richten op beginnende navigatoren, is deze ook voor bestuurders zeer zeker de moeite waard. Als de bestuurder weet welke uitdagingen de navigator voorgeschoteld krijgt, kan hij optimaal inspelen op de navigator
De uitleg van een aantal veelgebruikte kaartleessystemen staat dan ook centraal in de cursus. Daarnaast veel over het kaartlezen in het algemeen, de auto en toebehoren, de navigatieapparatuur en dergelijke. De cursus wordt gehouden in Apeldroon. Inschrijven kan via deze link naar de website van de DHRC

Kijk hier voor meer informatie over de kaartleescursus.

 Tags:

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club