KNAC Herfsttocht in het ‘Groene Hart’ op 7 oktober

07-10-2017

De jaarlijkse KNAC Herfsttocht wordt dit jaar gehouden op 7 oktober en wordt ook dit keer weer een bijzondere rit. Er is een prachtige route uitgezet door het Groene Hart van Nederland van zo’n 150 kilometer. Inschrijven kan nu al, maar wacht niet te lang want de Herfsttocht zit doorgaans snel vol!

Over de route door het Groene Hart kunnen en mogen we nog niet al te veel vertellen. Maar wel dat de start zal plaatsvinden bij Van der Kooi in Houten, dealer van Lotus, Zetos en Caterham. De eerste etappe eindigt in Kamerik waar de lunch klaar staat voor de deelnemers. Dan volgt de tweede etappe met de finish bij Golfbaan Bentwoud in Benthuizen. Er is weinig fantasie voor nodig om te begrijpen dat dit gedeelte van ons land bij uitstek geschikt is om er een fantastische route uit te zetten. U rijdt de rit deels volgens een routebeschrijving en deels met behulp van bolletje/pijltje-aanwijzingen. Daarnaast krijgt u te maken met enkele vragen over de omgeving, het herkennen van foto’s en enkele behendigheidsproefjes. Deze Herfsttocht is daarmee ook voor niet-geoefende rittenrijders prima te doen.

De KNAC Herfsttocht vindt plaats op zaterdag 7 oktober, de kosten bedragen 125 euro per equipe. In dt bedrag zijn een rallyschild, routebeschrijving, koffie en thee bij de start, een lichte lunch en de borrel bij de prijsuitreiking op het eindpunt allemaal inbegrepen.

Programma

09.00 – 10.00 uur Start (komt u van ver dan zorgen wij dat u zo laat mogelijk start)
15:00 – 16:00 uur Finish
16:15 uur Prijsuitreiking

De ervaring leert dat de KNAC Herfsttocht in een mum van tijd is ‘uitverkocht’, ook omdat we honderd deelnemende auto’s als absoluut maximum zien. Het is dus verstandig om u snel in te schrijven. Dat kan via deze link naar de webshop.De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club