Stem mee op de ‘Oldtimer van het Jaar’!

De KNAC organiseert dit jaar voor het eerst de Oldtimer van het Jaar-verkiezing. En het is al meteen een groot succes, want liefst 464 inzendingen hebben we de afgelopen maanden binnengekregen. Nu is het tijd om te gaan stemmen op uw favoriete inzending!

Dat stemmen is makkelijk genoeg. Iedereen kan stemmen, u hoeft zelf geen oldtimer te bezitten en ook niet per se KNAC-lid te zijn. U gaat gewoon naar deze pagina (link), bekijkt de ingezonden foto’s en stemt op een foto die u leuk vindt. U mag ook op meerdere foto’s stemmen, maar niet vaker dan één keer op dezelfde foto. Veel plezier bij het bekijken van de vele originele en prachtige foto’s en het stemmen!

Tags:

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club