‘DAF Sport en Specials’ tijdens DAF Museumdagen

30-09-2017 t/m 01-10-2017

De jaarlijkse DAF Museumdagen staan dit jaar in het teken van ‘DAF Sport en Specials’ en de aanwezigheid van tal van autosport-coryfeeën. De museumdagen zijn dit keer op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Op de zondag is er om 14.00 uur een uitgebreide gespreksronde met Rob Koch (voormalig DAF Autosportmanager), Gijs van Lennep (DAF Formule 3), David van Lennep (DAF rally’s, waaronder London-Sydney Marathon), Peter Hissink (DAF wereldreizen en London-Sydney Marathon), Wim Luijbregts (DAF Rally’s begin jaren 70) en Hans Deen (DAF Circuitraces).

De gesprekken worden geleid door Geert Vermeer, vicevoorzitter DAF Museum, en ondersteund door uniek beeldmateriaal uit de jaren zestig en zeventig. Vermeer is enthousiast: “Het is niet waarschijnlijk dat we deze mannen nog een keer bij elkaar krijgen. De anekdotes, de echte verhalen van toen, het wordt uniek”. aldus Vermeer die de mannen persoonlijk goed kent.

Jan de Rooy, succesvol met DAF in Parijs-Dakar zal zaterdag 30 september aanwezig zijn bij de presentatie van de DAF Parijs-Dakar Trucks. Diverse nog niet eerder tentoongestelde voertuigen passend in het thema ‘DAF Sport & Specials’ zijn het hele weekend aanwezig, zowel op het buitenterrein van DAF Trucks alsook in het DAF Museum. Ook zijn er presentaties van modelbouw en tal van andere activiteiten. Het wordt een groot evenement voor jong en oud.

Er zijn tijdens de DAF Museumdagen speciale toegangsprijzen: volwassenen € 7,00, kinderen van 5 tot 15 jaar € 3,00. Museumkaarthouders hebben op vertoon van hun museumkaart gratis toegang. Er is voor bezoekers ruime gratis parkeergelegenheid op het parkeerterrein van DAF Trucks. Historische DAF bussen rijden van en naar het DAF Museum.

Vorig jaar werden de DAF Museumdagen bezocht door ruim 3000 personen.

De DAF Museumdagen zijn zowel op zaterdag alsook op zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het adres van het DAF Museum is Tongelresestraat 27, 5613 DA Eindhoven, het DAF Trucks buitenterrein is gelegen aan de Hugo van der Goeslaan 1, 5643 TW Eindhoven.Tags:

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club