Workshop autorestauratie bij Satink in Hengelo

21-10-2017

Niemand minder dan Peter Satink verzorgt in oktober de KNAC-workshop over het restaureren van auto’s. Onderwerp van gesprek is onder meer de toepassing van oude en nieuwe technieken bij de restauratie van een klassieker. Bovendien gaat Peter u alles vertellen over zijn in eigen huis ontwikkelde ontstekingssysteem. Hiermee speelt hij in op het feit dat klassieke auto’s steeds meer moeite hebben met moderne brandstoffen. Het middagprogramma (van 14.00 tot 16.00 uur) zit inmiddels vol, maar we hebben de mogelijkheid geopend om voor een ochtendprogramma in te schrijven (van 10.00 – 12.00 uur). Dit gaat echter alleen door bij voldoende belangstelling.

Eén van de onderdelen van deze workshop is een rondleiding door het bedrijf, waarbij enkele restauratieprojecten centraal staan. Ongetwijfeld zal Peter Satink ook ter sprake brengen dat zijn bedrijf partner is van een Europees project, waarbij ondernemers in samenwerking met kennisinstituten duurzamere mobiliteitsconcepten ontwikkelen.

Wat, wanneer en waar?

Datum: zaterdag 21 oktober 2017
Tijdstip: 10.00 – 12.00 uur (middagprogramma zit vol!)
Locatie: Satink Restauraties, Sloetsweg 292A, Hengelo
Kosten: 10 euro
Aanmelden: Via deze link naar de KNAC-webshop

Programma

 • Ontvangst met koffie en een Twentse koek
 • Introductie bedrijf Satink Restauraties door Peter Satink
 • Rondleiding met centraal de actuele restauratieprojecten
 • Demonstratie en uitleg high-performance ontstekingssysteem voor klassiekers
 • Vragen


De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

 • Hulp langs de weg
 • Vervangend vervoer
 • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

 • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
 • Aankopen 180 dagen verzekerd
 • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

 • In binnen- of buitenland
 • Basis of uitgebreide dekking
 • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club