Algemene ledenvergadering in Spoorwegmuseum

08-11-2017

 

Het duurt nog even, maar we geven het vast aan u door: op 8 november vindt in Utrecht de algemene ledenvergadering (ALV) van de KNAC plaats. Dit keer niet tussen de auto’s, maar tussen de treinen, want als locatie is het Spoorwegmuseum in Utrecht gekozen.

Het wordt niet alleen een middag c.q. avond waar u uitgebreid van gedachten kunt wisselen met het bestuur, directie en medewerkers, maar ook op de hoogte wordt gebracht van alle ontwikkelingen binnen de KNAC.

Nieuwe voorzitter

Daarnaast staan er diverse bestuurszaken op het programma, evenals de benoeming van een nieuwe voorzitter. Het bestuur draagt Wouter Kolff voor voor deze functie.

Zoals gebruikelijk kunt u ook voor het bijwonen van deze ALV weer kiezen uit twee opties. Wilt u alleen de vergadering bijwonen dan kan dat uiteraard en zorgt de KNAC voor koffie en thee. Deelname is in dat geval gratis. Een tweede mogelijkheid is om al wat eerder te komen voor een rondleiding door het museum en van een dinerbuffet te genieten, om daarna de ALV bij te wonen. In dat geval komt de deelnameprijs op 39,50 euro per persoon. Dan zit u wél tussen de historische treinen te dineren!

U kunt zich aanmelden voor de ALV 2017 via deze link naar de webshop.Tags: ,

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club