Kies uw Klassieker van de Toekomst

Zoals elk jaar vragen wij u om uw persoonlijke Klassieker van de Toekomst te kiezen. Dit keer hebben we voor u weer vijf auto’s geselecteerd die in 2017 zijn of nog worden geïntroduceerd en die wellicht, ooit, de klassiekerstatus zullen krijgen.

Aston Martin DB11

Honda Civic Type R

Mercedes-Benz X Klasse

Porsche 911 GT2 RS

Range Rover Velar

Welke van deze vijf tipt u? Of staat uw ultieme klassieker van de toekomst hier niet bij? In dat geval kiest u voor optie 6 en kunt u kenbaar maken waarom u juist die auto een mooie toekomst toedicht. U kunt uw stem uitbrengen via onderstaand formulier.

Kies uw klassieker van de toekomst!

 

Verification

 
Tags:

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club