Miezerweer bederft pret Herfsttocht niet

Bij de meeste toerritten van de KNAC is het stralend weer, maar de Herfsttocht deed dit jaar zijn naam eer aan. Het was (te) vaak grijs en het miezerde een groot deel van de dag, maar dat mocht de pret bij de deelnemers niet drukken. En zo werd het toch een zeer geslaagde tocht met als winnaar het team Schmidt.

Het was wel een nipte zege, want op minimale afstand werd het team Van der Meiracker tweede, met kort daar weer achter het team Zandijk. De tocht voerde dit keer door het Groene Hart van Nederland, met de start in Houten en een route via Kamerik met de finish in Benthuizen. Een mooie route, langs plekken die voor heel wat deelnemers nieuw waren, met veel typisch Hollandse vergezichten. Het is tevens een mooi einde van het rittenseizoen, maar we blikken alvast een beetje vooruit, want de KNAC Voorjaarsrit kunt u vast voor zaterdag 21 april in de agenda zetten.

De volledige uitslag van de Herfsttocht kunt u hier downloaden.
Een fotografische impressie vindt u hieronder.

Tags:

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?Reageren

 
 

 

Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club