Auto Motor Classic Day in Boxtel

20 juli 2017

Auto Motor Klassiek organiseert op 10 september bij Classic Park in Boxtel de Auto Motor Classic Day. Het hoofdthema is dit keer ‘Nederlands Fabrikaat’ en dat betekent dat de bestuurder van een klassieke auto of motor van Nederlands fabrikaat gratis toegang krijgt zolang er ruimte is.

Tijdens de Auto Motor Classic Day is er dus extra aandacht voor auto’s en motoren van Nederlandse makelij. Voor bestuurders van Nederlandse merken auto’s of motoren van minimaal 25 jaar oud is een aantal gratis kaarten beschikbaar. Die kunt u – zolang de voorraad strekt – bestellen via www.amclassicday.nl.

Classics & Food

U zult ze vast wel hebben zien staan op evenementen. De steeds populairder wordende foodtrucks. Vaak omgebouwde klassiekers, van waaruit hapjes en drankjes worden verkocht. Op sommige festivals zijn ze dan ook massaal aanwezig. Ook op de Auto Motor Classic Day. Met natuurlijk Nederlands fabrikaat als thema hebben we een Holland foodplein waar behalve heuse broodjes Unox meer Hollandse hapjes te krijgen zijn. En een Classic Foodplein, waar vanuit onder andere een halve Cadillac pitah burgers worden geserveerd. Maar ook een VW Pickup met patat, een Unimog 404 met seafood, pizza en kipsalade en een Mini met koffie. Dat moet toch lekker gezellig kunnen worden daar. Maar u kunt natuurlijk uw natje en droogje ook nog in het restaurant halen op het terrein, dat ook geopend is.

Ook clubs

Natuurlijk is er een show van klassiekers. We willen clubs zoveel mogelijk oproepen ook naar het evenement te komen. Een standruimte is gratis en de leden van de deelnemende clubs mogen voor het kortingstarief van 5 per persoon naar binnen.
Voor standhouders is er zowel binnen als buiten nog ruimte. Prijzen zijn laag en te vinden op de site van www.amclassicday.nl..

En verder…

Behalve een mooie klassiekermeeting, waar vele klassieke auto’s en motoren te bewonderen zijn, is er nog meer. Zoals een gratis fotoshoot van de deelnemende klassiekers, mét eigenaren natuurlijk. Ook voor de kinderen is er vermaak en een bezoek aan het museum met een fantastische collectie van zo’n 140 auto’s is ook met hetzelfde entreekaartje is oom mogelijk.  Zo’n kaartje kost 8,50 per persoon, kinderen vanaf 5 t/m 12 jaar, AMK leden en leden van deelnemende clubs 5 per persoon. Meer informatie via www.amclassicday.nl

 

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u