KNAC Breakdown Service

De beste pechhulp voor uw klassieker

Autorijden is genieten van de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt. In uw glimmende koetswerk onbezorgde kilometers rijden en nieuwe indrukken opdoen. Maar wat als u onverhoopt pech krijgt met uw klassieker? Met de KNAC Breakdown Service inclusief Classic Car Module, bent u snel weer op weg en komen u en uw auto altijd veilig weer thuis!

De pechhulpservice van de KNAC is persoonsgebonden en geldt voor een onbeperkt aantal kentekens en voor alle auto’s of motoren (klassiek of modern) waarin of waarop u rijdt.

Exclusieve aanbieding voor Autoweek Classics lezers: sluit af vóór 1 november en ontvang 20% korting in het eerste jaar.

Pechhulp Basis Europa (NL+EU) -20%
€ 155,50 € 124,40
  • Sleutel- en transporthulp bij pech en ongeval in Europa
  • Repatriëring
  • 15 dagen vervangend vervoer
Pechhulp Basis Europa (NL+EU) -20%

 

Indien u een ander pechhulppakket wenst – bijvoorbeeld met alleen dekking in Nederland of met extra woonplaatsservice – neem dan telefonisch contact op met de KNAC op 070 – 383 16 12, of mail ons op ledenservice@knac.nl.

 

Zeer complete dekking

Bij de KNAC kunnen we klassiekereigenaren veel extra’s bieden. U kunt rekenen op:

  • Pechhulp in Nederland en Europa
  • Altijd-terug-garantie van uw klassieker
  • Keuzevrijheid garage na pech
  • Internationale dekking tijdens toerrally’s en –ritten
  • KNAC-lidmaatschap met tal van voordelen (o.a. korting op de KNAC Classic Car verzekering)

 

Bent u ANWB Wegenwacht lid?

Bekijk dan de verschillen in de tabel en stap over. Bij de KNAC staan we u altijd persoonlijk te woord en gaan we net even verder dan de standaard Wegenwacht van de ANWB. U kunt ook voor € 15,50 lid blijven van de ANWB en uw pechhulp bij de KNAC onderbrengen.

 

Vergelijking KNAC / ANWB

De genoemde vergelijkingsprijs is de normale prijs, exclusief 20% korting in het eerste jaar

De korting op een lidmaatschap bedraagt 20% in het eerste jaar en is alleen van toepassing als u voor 1 november 2021 een lidmaatschap afsluit.