Beleef zelf de Tulpenrallye Training 

“Met bloeddoorlopen ogen zagen wij iedere schemerlamp aan voor een controle, en het licht-moderne behangetje deed ons terugdeinzen voor die sneeuwmuur in de Vogezen”, zo schrijft de Twentsche Courant op 23 april 1951, pal voor de start van de Tulpenrallye. Die start was op een bekende locatie: de Haagse Sophialaan, recht voor het kantoor van de KNAC waar het startveld zich zou verzamelen. 

Er zijn dus nogal wat historische banden tussen de Tulpenrallye en de KNAC, vandaar dat we u als lid (maximaal 50 equipes) tijdens de proloog van de 69e editie op zaterdag 15 april de unieke kans geven om de Tulpenrallye Training mee te beleven. 

Tijdens de proloog, ergens in centraal Nederland, worden de officiële deelnemende auto’s (allemaal 50+) onderworpen aan een conformiteitscontrole en worden de laatste administratieve formaliteiten afgehandeld. U wordt uitgenodigd dit mee te maken en die dag de Tulpenrallye Training te volgen, met een uitleg door de uitzetters van de rally en een oefenrit van zo’n 120 kilometer, waarbij de theorie in de praktijk kan worden gebracht. 

Aanmelden

Mede namens de organisatie van de Tulpenrallye bent u dus uitgenodigd om aan deze dag deel te nemen en zo op een unieke manier kennis te maken met de rally. Inschrijven is mogelijk met elk type auto, liefst natuurlijk een mooie klassieker. Een equipe bestaat uit twee personen en de kosten bedragen 25 euro per persoon, inclusief koffie en een aandenken. Aanmelden kan door een mail te sturen naar proloog@tulpenrallye.nl. Vermeld daarin de beide namen van de equipe en van de auto het merk, type, bouwjaar en kenteken. Op basis hiervan neemt de organisatie contact met u op. Acceptatie gaat op volgorde van aanmelding en betaling van het inschrijfgeld. 

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors