British Cars & Lifestyle: bezoek onze stand!

10 mrt, 2018 t/m 11 mrt, 2018

Noteer 10 en 11 maart in uw agenda! Want in dat weekend vindt in het Autotron weer de beurs British Cars & Lifestyle plaats. Het is niet alleen het grootste, maar ook het leukste evenement voor de fans van Engelse auto’s en de Britse levenswijze. En natuurlijk ontbreekt de KNAC niet, want op zaterdag 10 maart hebben we om 15.00 uur de traditionele ledenborrel.

British Cars & Lifestyle is een evenement voor de hele familie. Waar de dames zich vermaken op de lifestyle-stands, snuffelen de heren tussen de tentoongestelde auto’s en onderdelen. Dit keer verwacht de organisatie zeker 25 merkenclubs die het mooiste uit hun collectie laten zien. Bovendien kunt u bij de clubs terecht om alles te weten te komen over de koop of het onderhoud van een Triumph, MG, Morris, Rover, Range Rover, Aston Martin, Ford. Het gehele weekeinde zijn er optredens van leuke muziekbands.

British Cars & Lifestyle is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. de entreeprijs bedraagt 17,50 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis). Traditiegetrouw is de KNAC aanwezig met een fraaie stand, waar zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur een gezellige ledenborrel wordt georganiseerd. KNAC-leden zijn natuurlijk van harte welkom!

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u