Bezoek Interclassics Maastricht met korting

10 jan, 2019 t/m 13 jan, 2019

2019 begint voor de autoliefhebber zoals gebruikelijk goed, want van 10 tot en met 13 januari vindt in het MECC-complex Interclassics Maastricht plaats. En voor KNAC-leden begint het jaar nog beter, want ze kunnen deze prachtige beurs met korting bezoeken!

Interclassics was begin 2018 goed voor bijna 35.000 bezoekers en in 2019 is er ook alle reden om veel belangstelling te verwachten, want het legendarische merk lancia wordt extra in het zonnetje gezet. Traditiegetrouw wordt het thema elk jaar gevisualiseerd door inmiddels herkenbare posters en jaarbeelden in retrostijl. Op de posters van deze editie worden karakteristieke Lancia’s getoond: een Lancia D23 rennsportwagen uit 1953 en een Delta HF Integrale 8V uit de jaren negentig. Zowel de D23, het enige overgebleven originele exemplaar, als de Delta HF Integrale 8V zijn met nog zo’n 25 andere top-Lancia’s te zien op het themaplein.

Daarnaast omvat Interclassics Maastricht, verdeeld over een oppervlakte van 35.000 vierkante meter, nog zo’n 800 auto’s van 275 exposanten, alsmede talrijke aanbieders van automobilia, onderdelen en literatuur. Genoemde Lancia D23 wordt overigens beschikbaar gesteld door het Haagse Louwman Museum.

Welkom bij de KNAC

Uiteraard geeft de KNAC wederom acte de présence tijdens de Maastrichtse beurs, die recent in Londen nog hoge ogen gooide tijdens de uitreiking van de Historic Motoring Awards. In de categorie ‘Motoring Event of the Year’ behaalde Interclassics een eervolle tweede plaats. Van donderdag 10 tot en met zondag 13 januari vindt u de KNAC vlakbij de hoofdingang van de grote zaal. Profiteren van korting op de toegangsprijs? Bestel uw kaarten online via deze link, of knip de bon uit en lever deze ingevuld in bij de kassa van Interclassics Maastricht.

Kijk voor meer informatie: www.interclassicsmaastricht.nl

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u