Cars & Coffee bij de Dutch Packard Collection

Noteer zondag 23 april in uw agenda! Want dan wordt alweer de tweede Cars & Coffee van dit jaar gehouden op een bijzondere plek. Ondernemer Bert Roubos heeft namelijk een privéverzameling van het automerk Packard opgebouwd, de Dutch Packard Collection.

Packard was een Amerikaans automerk dat bestond van 1899 tot en met 1958. Het ging qua reputatie en prijs om ‘de Rolls-Royce van Amerika’. Met de Dutch Packard Collection wil Roubos de geschiedenis levend houden, omdat het in zijn ogen een fantastisch automerk met een interessante historie is. 

Daarin staat hij niet alleen, zo bewijst de flinke community van liefhebbers en eigenaren die zich om de collectie heen heeft gevormd. De verzameling telt louter uitzonderlijk fraaie modellen van voor en na de Tweede Wereldoorlog. En het bijzondere is dat Roubos het merk nog niet eens zó lang geleden heeft ontdekt. 

De Cars & Coffee bijeenkomst begint op zondag 23 april (niet zaterdag 23 april zoals in ons ledenmagazine staat vermeld) om 11.00 uur in de regio Rotterdam Noord. Deelname kost 12,50 euro per persoon voor leden, maar wees er snel bij, want er is slechts plaats voor 50 personen. Inschrijven kan via deze link naar de webshop.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors