Cars & Coffee bij Saab Specials in Meppel zit vol

21 mei, 2022

Op zaterdag 21 mei staat er wederom een interessante KNAC Cars & Coffee gepland. Dit keer is er een bijzonder plekje gevonden in Meppel, waar Saab Specials aan de Oeverlandenweg zijn deuren wagenwijd openzet om u te verwelkomen. Deze Cars & Coffee zit inmiddels vol, dus u kunt zich niet meer aanmelden.

U weet: een Cars & Coffee-bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld om onder het genot van koffie of thee de auto’s van alle deelnemers te bekijken. Maar als KNAC voegen we daaraan graag wat toe, namelijk een bijzondere locatie. Vandaar dat als lokatie dit keer is gekozen voor Saab Specials, dat in een 2.500 vierkante meter grote hal zo’n 120 occasions heeft staan. Het gaat dan voornamelijk om Saabs van alle leeftijden: de oudste is uit 1970, de jongste uit 2015.

Werkplaats

Saab Specials is al sinds 1975 gevestigd in het Drentse Meppel en beschikt over een team van zeven personen, onder wie vier monteurs. De liefde voor Saab begon toen eigenaar Wim Timmer een keer een Saab mee moest nemen van een beurs. Hij was meteen verkocht en besloot zijn eerste Saab te kopen. Al snel besloot hij erin te gaan handelen. Wim zal u tijdens de Cars & Coffee zelf vertellen over de diverse bijzondere auto’s die hij heeft staan.

 

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u