Cars & Coffee bij Visscher Classique

De eerste Cars & Coffee van 2024 staat alweer op de evenementenkalender van de KNAC. De datum is zaterdag 23 maart (en niet 16 maart zoals in ons ledenmagazine staat) en dan bent u van 10 tot 12 uur welkom bij Visscher Classique in Buren nabij Geldermalsen en Tiel. Hier vindt u de grootste collectie oldtimers van de Betuwe, zo meldt het museum. Het museum heeft ruim honderd klassieke auto’s van overwegend Franse merken.

Visscher Classique vindt zijn oorsprong in de passie van Henk Visscher voor old- en youngtimers. Op zijn veertigste begon hij de schoonheid daarvan in te zien en is hij ze gaan verzamelen. Het begon net voor de eeuwwisseling met de aanschaf van een Peugeot 404 uit 1964. In de ruim 20 jaar daarna groeide zijn collectie uit tot tientallen auto’s, die 80 jaar autogeschiedenis omvatten. De verzameling bestaat uit diverse modellen van Alpine, Citroën, Matra, Opel, Peugeot, Renault Sport en Simca.

De opzet is zoals u van ons gewend bent. Op zaterdag 23 maart om 10.00 uur is er een ontvangst met koffie of thee en cake. Daarna kunt u de collectie auto’s op uw gemak bekijken en met andere autoliefhebbers van gedachten wisselen. Doorgaans is er op het parkeerterrein trouwens ook heel wat te zien. Om 12.00 uur eindigt de Cars & Coffee weer. Deelname aan deze Cars & Coffee kost voor leden 15 euro per persoon. Er is plaats voor maximaal 100 personen. U kunt zich nu al aanmelden voor deze Cars & Coffee via deze link naar de webshop.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors