Cars & Coffee in Achterveld

25 mei, 2019

Op het kleine industrieterrein “De Fliert” in Achterveld (tussen Leusden en Barneveld) is voor autoliefhebbers van alles te beleven. Op een paar passen afstand van elkaar vindt u twee bijzondere autobedrijven, Italauto en Wolbert Sportscars, en een particulier automuseum, het Classic Peugeot Museum. Een ideale locatie dus om een KNAC Cars & Coffee te organiseren op zaterdag 25 mei. U bent daar tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom om in de genoemde bedrijven een kijkje te nemen. Tussen de bezoekjes door kunt u ook de auto’s van andere bezoekers bewonderen en bij de oranje KNAC-tent een kopje koffie, thee of een frisje en wat lekkers  nuttigen. De kosten voor deze Cars & Coffee bedragen € 10 per persoon. Aanmelden kan via deze link naar de webshop.

Italauto voor bijzondere Italianen

Al meer dan 30 jaar is Italauto een gespecialiseerd garagebedrijf voor bijzondere Italiaanse auto’s, zoals Ferrari’s, Maserati’s, Lamborghini’s, Cisitalia’s, Lancia’s. Alfa’s en bijzondere Fiat’s. Bij Italauto houden eigenaar Jelle de Vries en zijn team zich hoofdzakelijk bezig met de techniek van auto’s en zijn gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, revisie en restauratie van bijzondere Italiaanse auto’s. Kortom, genieten !

Wolbert Sportscars voor Porsche liefhebbers

Porsche is wat Eric Wolbert van Wolbert Sportscars drijft en is zijn grote passie. Als pure liefhebbers zijn hij en zijn medewerkers zeven dagen per week met dit iconische automerk bezig. In 25 jaar tijd hebben ze een enorme kennis opgebouwd over het merk, op technisch en zeker ook op historisch vlak. Kennis die zij graag met u delen. Naast het reguliere aanbod van hun Porsches kunt u tevens de bijzondere collectie van bijzondere en klassieke Porsches bezichtigen.

Particulier Peugeot Museum

Het Classic Peugeot Museum van Hans Meeuwissen in Achterveld is zeker de moeite waard om te bezoeken op 25 mei. Hans vertelt u graag over het ontstaan van zijn liefhebberij, die uiteindelijk heeft geleid tot dit prachtige particuliere museum. In het museum is van alles te zien, niet alleen bijzondere Peugeots, maar ook allerlei andere spullen uit het midden van de vorige eeuw die een mooi beeld van die tijd laten zien.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u