Cars & Coffee tussen Mercedessen nu op 5 september

05 sep, 2020

De tweede KNAC Cars & Coffee van 2020 is vanwege de coronacrisis eveneens uitgesteld. Er is een nieuwe datum vastgesteld, namelijk zaterdag 5 september. We zijn dan te gast bij de grootste collectie Mercedessen ter wereld, die van Nico Ockhuisen, Zuidereind 4 in Baarn.

Nico Ockhuisen zal die dag zelf de rondleidingen verzorgen, maar de groepen mogen niet groter zijn dan 75 personen. Daarom is er keuze uit een ochtendprogramma van 10.00 tot 12.00 uur en een middagprogramma van 13.00 tot 15.00 uur. De kosten bedragen in beide gevallen 12,50 euro per persoon inclusief koffie/thee en koek. U kunt zich aanmelden voor een van de twee sessies van deze Cars & Coffee.

Vanwege het verplaatsten van het evenement van 16 mei naar 5 september veranderen wij uw inschrijving naar de nieuwe datum. Bent u niet in de gelegenheid om op zaterdag 5 september aanwezig te zijn of wenst u überhaupt niet meer deel te nemen? Stuur dan even een berichtje naar: ledenservice@knac.nl. Graag even vermelden dat u wilt annuleren en uw naam, lidmaatschapsnummer en bankrekeningnummer vermelden. Er zijn overigens nog plaatsen vrij voor dit evenement, dus u kunt zich hieronder nog inschrijven

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u