Coronatesten met ledenvoordeel

Inclusief gratis reiscertificaat

Als KNAC-lid betaalt u voor uw hele reisgezelschap geen € 39,- maar € 29,- per persoon voor een sneltest bij Coronalab.eu. Voor een PCR-test betaalt u geen € 69,- maar € 45,- per persoon. Bij een negatieve testuitslag krijgt u een gratis reiscertificaat.

Hoe werkt het?

Als u naar het buitenland wilt, hebt u in veel Europese landen het Europese Digitale Corona Certificaat nodig. U hebt vaak een negatieve uitslag van een PCR-test of Sneltest (ook wel snelle antigeentest genoemd) nodig om binnen te komen. Kijk naar het actuele reisadvies per land welke test u nodig hebt bij aankomst. Een PCR-test geeft de meeste zekerheid, maar een Sneltest wordt door meerdere landen ook geaccepteerd. Kijk vooraf goed wat voor uw bestemming van toepassing is in de ANWB Reiswijzer.

Let op! U ontvangt geen QR-code, maar een reiscertificaat. Deze is alleen geldig op reis en kan niet worden gebruikt als coronatoegangsbewijs voor bijvoorbeeld horeca, evenementen en andere activiteiten in zowel Nederland als in het buitenland.

Dezelfde dag hebt u al de uitslag inclusief een gratis reiscertificaat. Neem dit certificaat mee op reis.

Meld u aan

Houd uw KNAC-lidmaatschapspas bij de hand om u aan te melden voor een coronatest. Na aanmelding ontvangt u een mail met de gegevens om daadwerkelijk uw afspraak in te plannen.

Let op! De korting is niet achteraf te verrekenen of ter plaatse te gebruiken. De korting geldt alleen bij een online aanvraag en als u uw lidmaatschapspas kunt laten zien op de testlocatie.

Disclaimer: na boeking maakt u tegen betaling een afspraak bij Coronalab.eu voor het afnemen van een PCR-test of Sneltest. De KNAC is hiervoor niet verantwoordelijk.

Als u naar het buitenland wilt, hebt u in veel Europese landen het Europese Digitale Corona Certificaat nodig. U hebt vaak een negatieve uitslag van een PCR-test of Sneltest nodig om binnen te komen.

U ontvangt geen QR-code, maar een reiscertificaat. Dit certificaat is alleen geldig op reis en kan niet worden gebruikt als coronatoegangsbewijs voor bijvoorbeeld horeca, evenementen en andere activiteiten in zowel Nederland als in het buitenland.

Vul de gegevens in en ontvang de unieke kortingscode die u eenmalig kunt gebruiken om het KNAC-ledenvoordeel te genieten.

Aanvraag coronatest met KNAC ledenvoordeel

* Verplicht om in te vullen

 

Veelgestelde vragen

Kan ik één afspraak voor een PCR-test of Sneltest maken?
Je kunt voor meerdere personen tegelijk een afspraak maken.

Kan ik een afspraak maken voor een PCR-test of Sneltest voor familieleden die niet tot huishouden van
het KNAC-lid/boeker behoren?
Je kunt voor meerdere personen binnen jouw huishouden een afspraak maken. Voor een ‘tante of
oom’ van het KNAC-lid en zelf geen lid of zelf geen boeking voor de reis kun je GEEN afspraak maken. Dit
kan alleen een KNAC-lid met lidmaatschapsnummer of een boeker met reserveringsnummer van de
betreffende boeking.
U kunt als lid of klant wel een boeking maken voor kinderen die bij u thuis wonen. U hoeft als
boeker van de PCR-test of Sneltest niet per se mee op vakantie te gaan!

Wie is Coronalab.eu?
Coronalab.eu is een betrouwbare en deskundige partner (ISO gecertificeerd en goedgekeurd door het
RIVM) met verschillende vestigingen in Nederland. Coronalab.eu wordt geleid door een artsmicrobioloog. Samen met een team van wetenschappers op het gebied van medische microbiologie en infectieziekten doen zij veel onderzoek naar infectieziekten en zij ontwikkelen, certificeren en produceren hun eigen CE-IVD gemarkeerde testen. Zij hebben meer dan tien jaar ervaring in het
ontwikkelen van gecertificeerde medische testen.

Welke testlocaties zijn beschikbaar?
Coronalab.eu heeft door het land diverse testlocaties. Via deze link vindt u de meest actuele locaties. Per locatie zijn de openingstijden aangegeven.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan tot maximaal 12 uur (dus geen 24 uur zoals in de standaardvoorwaarden staat!) voor uw testafspraak direct bij Coronalab.eu. Dit kunt u zelf doen. Meer informatie over annuleren vindt u in Artikel 7 van de Coronalab.eu algemene voorwaarden.

Ik heb algemene vragen – waar kan ik antwoorden vinden?
Voor meer algemene vragen kunt u terecht bij deze link. U vindt in de bijlage de verschillende vragen.

Ik heb specifieke vragen over de PCR- test (inclusief reiscertificaat), waar kan ik antwoorden vinden?
Onder de algemene vragen vind je diverse vragen en antwoorden over de PCR-test inclusief het gratis
reiscertificaat. Klik daarvoor op deze link. U vindt in de bijlage de verschillende vragen en antwoorden. Hier vindt u ook informatie over de Sneltest.