Eenvoudig mobiel parkeren met Yellowbrick

Parkeren brengt soms het nodige ‘gedoe’ met zich mee. Eerst het zoeken van een parkeerplek en vervolgens moet u de parkeertijd inschatten. Aangekomen bij uw afspraak blijkt al snel dat u meer tijd nodig hebt, dan gedacht. U vergeet uw parkeerkaartje en teruggekomen bij uw auto wacht er parkeerboete onder uw ruitenwisser. Hier is een oplossing voor; mobiel parkeren.

Hoe werkt het?

Mobiel parkeren is eenvoudig. U gebruikt uw mobiele telefoon of smartphone om uw parkeertijd te starten en te stoppen. Dit kan door middel van het gebruik van de parkeerapp of door te bellen en het menu te volgen. Gebruikt u de app? Zet dan u uw locatievoorzieningen aan op uw smartphone. De parkeerapp vindt automatisch in welke parkeerzone u zich bevindt. Wilt u geen gebruikmaken van locatievoorzieningen? Toets dan in de app, de zonecode in die aan de bovenzijde van de parkeerautomaat staat aangegeven. Ook kunt u telefonisch contact opnemen, waarna u de zonecode invoert en afsluit met een hekje. Controleurs scannen vervolgens uw kenteken. Zorg er dan ook voor dat altijd het juiste kenteken in de app staat. Wanneer u klaar bent met parkeren, stopt u de parkeertransactie via de app of telefoon. Bekijk hieronder hoe mobiel parkeren werkt.

Mobiel parkeren door heel Nederland

Mobiel parkeren kan in meer dan 160 steden in Nederland. Op straat, bij parkeerfaciliteiten van Q-Park garages en P+R terreinen en bij Schiphol.

Voordelen

  • Betaal alleen voor de werkelijke parkeertijd
  • Geen verplicht abonnement
  • Gemiddeld 20% minder parkeerkosten

Wij vinden het belangrijk dat u het gemak haalt uit kleine technologische oplossingen als deze. Met die insteek werken wij al sinds 2012 samen met Yellowbrick. 

Meld u hier aan

Leden met een KNAC creditcard krijgen 15 procent korting op de tarieven van Yellowbrick als ze zich aanmelden via deze link.