Handige KNAC registratie & blokkeerservice

De vernieuwde KNAC Registratieservice is een samenwerking tussen de KNAC en DBF onder de naam ‘SOS Personal Service’ die u onder meer diensten als het blokkeren van bankpas en creditcard, registreren en signaleren van waardedocumenten en het verstrekken van een noodkrediet biedt. Voor slechts € 9,95 per jaar kunt u, als KNAC-lid, van deze handige service gebruikmaken. 

De registratieservice van de KNAC bestaat uit:

1.    Blokkeerservice:
Bankpas of creditcard verloren? Met één telefoontje worden alle benodigde stappen ondernomen om tegoeden te beschermen tegen diefstal en misbruik. Ook krijgt u een vergoeding van een eventueel eigen risico tot maximaal € 1.000,= per gebeurtenis.

2.   Signaleringsservice:
Laat identiteitsbewijzen van de inwonende gezinsleden bij ons registreren. U krijgt dan tijdig een seintje wanneer een paspoort of rijbewijs verlengd moet worden.

3.   Registratieservice:
Waardevolle zaken, zoals paspoort, rijbewijs en verzekeringspolissen, kunt u registreren zodat u alles overzichtelijk bij elkaar heeft. Ook kunt u gegevens van kostbaarheden (sieraden, schilderijen enz.) en zelfs mobiele telefoons (niet prepaid) vastleggen.

4.    Noodkrediet:
Wat nu als uw portemonnee gestolen is en uw bankpas en/of creditcard geblokkeerd zijn, terwijl u op vakantie bent in het buitenland? Wij zorgen dat u weer geld ontvangt, in veel gevallen zelfs binnen 24 uur.

5.    Sleutelretourservice:
Door een unieke code op de sleutelhanger kunnen verloren (auto)sleutels weer terugbezorgd worden. Indien de eerlijke vinder de sleutels in de brievenbus deponeert, komen uw sleutels uiteindelijk weer bij u terecht. Uw gegevens blijven anoniem; alleen DBF weet wie bij welk nummer hoort.

6.    Bagage opsporingsservice:
U ontvangt een bagagelabel dat uniek is genummerd. Hierdoor neemt de kans toe dat zoekgeraakte bagage weer terugkomt. Adresgegevens zijn dus niet nodig. Dat is wel zo veilig!

Direct aanvragen