Unieke 3D fotosessie van uw auto

3D-foto van XYZ-Imaging: een hightech belevenis met een uniek en exclusief resultaat

Wat is de 360-graden-3D foto?

Een (360-graden-)3D foto is een interactieve digitale foto die opgebouwd is uit 2400 verschillende foto’s. Deze 2400 foto’s worden door de computer gecomprimeerd tot één 3D beeld. Dit beeld kunt u op uw computer, tablet of smartphone horizontaal en verticaal roteren zodat u uw auto van alle kanten kunt bekijken en laten bekijken. Waar en wanneer u maar wilt!

Ervaar de Porsche 911 op het ledenpasje van 2014 in 3D. Klik op de afbeelding en beweeg uw muis over de afbeelding om deze unieke Porsche van alle kanten te bekijken.

Bijgaand nog een video van het maken van een 3D-foto bij XYZ-Imaging.

Wat zijn de toepassingsmogelijkheden?
De 360-graden-3D foto wordt gebruikt op computer, tablet en smartphone, maar ook op uw website of Facebookpagina. Er zijn twee versies:

Versie 1:         
Voor computer, laptop, tablet of smartphone. Deze computerversie is van de hoogste kwaliteit. Naast horizontaal en verticaal roteren, kan ook ingezoomd worden. Deze 3D foto is uitstekend geschikt voor presentaties en vraagt ca. 300MB geheugenruimte
Versie 2:
Voor website of Facebook. Deze versie wordt geleverd als cloudtoepassing en is eenvoudig te installeren met enkele regels code.

Waar komt het vandaan?
Deze nieuwe techniek van fotograferen komt uit de special effects van de filmindustrie. We hebben deze techniek in eigen beheer verder ontwikkeld tot de 360-graden-3D foto. Het is een vorm van virtual reality fotografie: een nieuwe techniek om producten digitaal te presenteren.

Hoe gaat een fotosessie in zijn werk?

  • ontvangst in de studio in ’s-Hertogenbosch
  • als de studio nog niet vrijgegeven wordt (er is nog een opname bezig), kunt u parkeren op de eigen parkeerplaatsen van XYZ-Imaging voor het pand.
  • binnen kunt u de auto nog even poetsen (water en schoonmaakmiddelen voor handen)
  • voor de opname gaat de auto (over een rode loper!) naar de draaiende vloer
  • de auto wordt ‘op de stip’ gepositioneerd
  • er wordt een proefopname gemaakt en beoordeeld
  • de eigenlijke fotosessie start: 25 camera’s maken in 3,5 minuut tijd 2400 foto’s terwijl de vloer langzaam ronddraait. Ondertussen drinkt u een lekker kopje koffie of thee.
  • na controle van de beelden rolt de auto over de rode loper weer naar buiten.

De gehele opnameduur is ongeveer 30 minuten.

U kunt zelf mee op de foto! We geven tips om de foto dan extra aantrekkelijk te maken.

Levering:
U download uw 3D foto de volgende dag van www.sendspace.com. Hiervoor ontvangt u een duidelijke instructie.

Tevens worden alle 2400 foto’s, formaat 1024×1024 pixels, op c.d. toegestuurd voor eigen gebruik (300 mb). U heeft de beschikking over alle foto’s van uw auto vanuit alle denkbare posities.

Nazorg:
Uiteraard zijn wij u graag van dienst mocht u tegen problemen aanloopt bij het installeren van de 3D foto. We zijn daarvoor  telefonisch en via de mail bereikbaar.

Ledenvoordeel KNAC
Voor particuliere KNAC-leden is de ledenvoordeelprijs € 355,00 incl. BTW
De normale prijs van de exclusieve 360-graden-3D foto voor particulieren is € 395,00 inclusief BTW.

Extra aanbieding
De eerste 25 KNAC-leden krijgen een Facebook- of websiteversie of een fotocollage van de 360-graden-3D foto ter waarde van € 50,00 gratis.

Maak er een dagje uit van
XYZ-Imaging is gevestigd in ’s-Hertogenbosch: een aantrekkelijke historische stad. We hebben toeristische informatie over de stad en haar omgeving voor u ter beschikking. Zo kunt u een bezoek aan onze studio combineren met een gezellig dagje ’s-Hertogenbosch.
De omgeving van ’s-Hertogenbosch leent zich ook uitstekend voor een mooie toertocht: vanuit onze studio bent u in 1 minuut aan de Maas.

Aanmelden voor een fotosessie bij XYZ-Imaging:
U maakt een afspraak voor een fotosessie op info@xyz-imaging.com of telefonisch op 073-6894854. Vermeld bij uw aanmelding dat u lid bent van de KNAC en uw KNAC-lidmaatschapsnummer. Uw reservering is definitief als een aanbetaling van € 50,00 ontvangen is op onze rekening 15.12.23.785 t.n.v. XYZ-Imaging ’s-Hertogenbosch. Bij afspraken in de avonduren en op zondag wordt (na overleg) een meerprijs in rekening gebracht.

U kunt in de studio uitsluitend met pin betalen.

XYZ-Imaging, Graaf van Solmsweg 50K, 5222BP ’s-Hertogenbosch 073-6894854

info@xyz-imaging.com

www.xyz-imaging.com

www.facebook.com/xyzimaging