KNAC Driving Experience 2017

Samen met Matthieu Stam van Driving Company organiseren we weer een uitdagende en intensieve rijtraining op de openbare weg. U leert hier de fijne kneepjes van het autorijden en rijdt zowel in Nederland als in Duitsland, naar keuze met auto’s van Driving Company of van uzelf.

Kortom, de KNAC Driving Experience 2017 wordt een leerzame dag vol afwisseling, via een prachtige route waarbij alle rijvaardigheidsaspecten aan bod komen. Inclusief lange stukken, op snelheid rijden, prachtig bochtenwerk en bergen en dalen.

Vlot en veilig

U leert hoe u veilig en vlot door bochten stuurt, wat de ideale rijlijnen en de juiste rempunten zijn om vlot en veilig door de bocht te komen. U rijdt met hoge snelheid over de Duitse Autobahn, waar u ook op snelheid de juiste remtechniek aanleert. Daarbij gaat alle aandacht uit naar de juiste stuurmethode en de optimale kijk- en waarnemingstechniek. Om dit alles veilig en vlot uit te kunnen voeren werken we tijdens de Experience ook aan het verkeersinzicht en de beslissingsvaardigheid.

Osning route

Tijdens een heerlijke lunch wordt de ochtendsessie geëvalueerd. U rijdt daarna langs de mooiste plekken, met heerlijke haarspeldbochten om
het geleerde te perfectioneren. Zo rijden we onder meer een deel van de Osning route nabij Osnabrück, met heerlijk bochtenwerk en u doet daarbij prachtige plaatsjes aan met mooie vergezichten.

driving-experience-0515-01Deze exclusieve training wordt gegeven door Matthieu Stam. Hij is een autoriteit op het gebied van verkeersveiligheid en voertuigbeheersing. Na de KNAC Driving Experience 2017 hebt u geleerd te rijden op een high level en rijdt u slimmer, sneller, veiliger, zuiniger en heeft u ook geleerd hoe u in kritieke situaties moet handelen. De training wordt gegeven in een Audi A6 2.5 TDI automaat of BMW 520dA (automaat). De training kan desgewenst ook met de eigen auto worden gedaan.
Kortom, ervaar dat u na deze training een schat aan ervaring heeft opgedaan, maar vooral dat autorijden (nóg) leuker is geworden.

Dagindeling

driving-experience-0515-03De ontvangst is in hotel Van der Valk in Harderwijk met een lekker kopje koffie/ thee en een lekkernij. Daarna worden het dagprogramma en de ‘spel- regels’ besproken. Aansluitend volgt een uitleg over het voertuig en start de training, waarbij u om de beurt met uw medecursist achter het stuur plaatsneemt. U kunt ook voor een privétraining kiezen. Na de basis onder de knie te hebben koersen wij richting Duitsland, waar u kunt rijden op hogere snelheden met de daarbij passende rijtechniek. Rond 12.30 uur gebruiken wij een uitstekende lunch in Duitsland en vervolgen we onze weg. U rijdt dan de Osning route, om rond 16.30 uur weer te arriveren bij het startpunt. Na de evaluatie volgt uw Certificaat van deelname.

 • 09.00 uur Ontvangst
 • 09.30 uur Start training
 • 12.30 uur Lunch
 • 13.30 uur Vervolg
 • 16.30 uur Evaluatie
 • 17.00 uur Einde
 
 • * Verplicht om in te vullen
 

Verificatie

 


KNAC slipschool promotiefilm jaren zestig

Opening KNAC Antislipschool jaren zestig

Disclaimer

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?
Autoverzekering

Verzeker uw auto bij de KNAC

Verzeker uw auto bij de KNAC

 • 3 jaar nieuw-/dagwaarde
 • Extra korting voor ervaren rijders
 • Bonuskorting tot 80%


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

 • In binnen- of buitenland
 • Basis of uitgebreide dekking
 • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club