Dutch National Triumph Day

08 jul, 2018

Het grootste landelijke Triumph-evenement ‘Dutch National Triumph Day’ bestaat al weer vele jaren. Dit jaar staat het evenement gepland voor de zesde keer gepland op 8 juli op de sfeervolle locatie van Landgoed Beukenrode, aan de Beukenrodelaan 2 te 3941 ZP Doorn (tussen Doorn en Driebergen aan de N225), routebeschrijving op www.beukenrode.nl

Het succesvolle evenement zal dit jaar weer worden georganiseerd door de samenwerkende Triumph-clubs in Nederland; Club Triumph Holland, Triumph Spitfire Club en Stag Club Nederland, samen goed voor circa 1.500 liefhebbers van het merk Triumph en Standard, maar ook hiervan afgeleide automobielen.

Voorgaande jaren passeerden wisselend 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. Een blijvend massale opkomst en daarmee heeft DNTD bewezen dat er behoefte is aan een zomers evenement. Liefhebbers met voldoende Triumph DNA, of Engels DNA danwel mensen met benzine in hun bloed zijn welkom op deze dag. Onderstaand een korte samenvatting van het dagprogramma.

Voor het bezoek aan DNTD wordt een kleine bijdrage gevraagd. De entree bedraagt voor leden van de organiserende clubs slechts € 10,00 per auto op vertoon van een clubpas of voucher en ongeacht het aantal inzittenden per auto. Niet-leden betalen € 15,00 per auto. Alle bezoekende auto’s krijgen een fraai rallyschildje, een programmaboekje en promotiemateriaal. Bij de betaalde entree ontvangt u per auto ook twee consumptiemunten, die u voor een kop koffie/thee of een andere verfrissing kunt inwisselen. Verdere consumpties ter plaatse kunnen contant worden betaald.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u