Ervaar zelf het rijden van de F1-race op Zandvoort rijden

27 jun, 2021

Door de nog altijd geldende beperkingen in verband met corona is het zelf ervaren hoe het is om een Formule 1-race te rijden verschoven naar 27 juni. Alle deelnemers zijn inmiddels via email op de hoogte gesteld van de nieuwe datum.

Stap in één van de simulatoren die we voor KNAC-leden klaarzetten en ervaar een volledig virtueel Grand Prix-weekeinde. U ‘rijdt’ een uur lang in één van de officiële Formule 1-bolides met nog 19 andere leden over het vernieuwde Circuit van Zandvoort. Levensecht! Na de rijdersbriefing kunt u even wennen aan de auto tijdens de vrije training, waarna de kwalificatie en de race zelf op het programma staan. U hoeft geen race- of game-ervaring te hebben om mee te kunnen doen. En indien nodig is de Race Marshall altijd vlakbij.

Utrecht

Het eerste Official F1® Racing Centre ter wereld staat pal aan de A2 in Utrecht. In winkelcentrum The Wall kan iedereen een levensechte virtuele F1-ervaring beleven.
Op liefst 60 geavanceerde 4D F1-simulatoren, die verdeeld zijn over drie grids, kunt u zich even een echte Formule 1-coureur wanen. Met realistische force feedback, rook- en windsimulatie en de officiële F1-software van Codemasters beleeft u als gast een volledige Grand Prix, inclusief rijdersbriefing, vrije training, kwalificatie en de race. Daarna kunt u genieten van een hapje en een drankje op het ‘Food Court’ en de nieuwste merchandise bekijken in de F1 Store.

Eigen niveau

Het is voor iedereen mogelijk om tijdens deze KNAC-racedag een unieke ervaring op te doen. De simulatoren worden afgesteld op uw niveau, zodat deelnemen een voor iedereen leuke uitdaging is. En dit alles onder leiding van speciaal opgeleide Race Marshalls, die er ook voor zorgen dat de coronarichtlijnen worden nageleefd.

Speciaal voor KNAC-leden komt de prijs voor deelname op 29 euro per persoon inclusief hapjes en drankjes. Dit is dus fors minder dan de 45 euro die normaal geldt. Nog even een blik op het programma:

Inloop: 16.00 uur
Start race: 17.00 uur
Einde race: 18.15 uur

Ga voor meer informatie en aanmelden naar f1racingcentre.nl/knac

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u