F1 Café en Track Day op Circuit Zandvoort

11 mrt, 2019

Op 17 maart start het 2019 Formule-1 seizoen met de eerste GP in Melbourne Australië. Vlak daarvoor vindt op 11 maart op Circuit Zandvoort F1 Café en Track Day plaats.

Tijdens een speciale Formule 1 Café lunchbijeenkomst geven de oud-Formule 1-coureurs Robert Doornbos, Gijs van Lennep, Jan Lammers en Michael Bleekemolen hun visie op het nieuwe seizoen van de koningsklasse van de autosport. Na deze ‘inside’ raceinfo kun je het circuit op om met je eigen auto enkele rondjes te rijden. Maar je kunt ook met een heuse formule-auto de baan op, of met een Lamborghini of McLaren. Natuurlijk zit je zelf achter het stuur!

Maar er is nog meer: in een simulator racen tegen Robert Doornbos of Jan Lammers bijvoorbeeld. En verder een overvol programma vol met snelle auto’s. Afsluitend na al dat racegeweld is er een borrel met veiling van een paar heel interessante items, waaronder collectors horloges, e-bikes en een Flightsimulator Experience voor 2 personen. De opbrengst van deze dag is bestemd voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht, dat als missie heeft: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. De organisatie van deze bijzondere dag is in handen van Lions Club Zandvoort met ondersteuning van Circuit Zandvoort, Race Planet en andere sponsoren.

De kosten van het volledige basisprogramma bedragen 250 euro per persoon (ontvangst met koffie en thee, een uitgebreide lunch, een spectaculair F1-Café én vrij rijden met eigen auto op het Circuit Zandvoort en onder meer racen in

een simulator). Voor slechts 75 euro meer (totaal 325 euro dus) kan je zelf rijden (3 volle ronden) in een formule auto, Lamborghini of McLaren.

Aanmelden kan via Formule1Cafe.zandvoort@gmail.com

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u