Gratis technische keuring klassiekers bij NRS

24 mrt, 2019

Van oudsher heeft de KNAC een mooie samenwerking met de Nederlandse Recreatie Stichting (NRS). Een oude traditie is daarbij weer nieuw leven ingeblazen, want pal na de winterstalling houdt de NRS op 24 maart een gratis keuring voor klassiekers.

Deze keuring zal plaatsvinden bij Garage Nic Smit USA Cars in Heerhugowaard, waar zes bruggen ter beschikking staan. De serviceteams van de NRS draaien al ruim 30 jaar mee en hebben veel ervaring. Per keuring wordt minimaal 30 minuten per klassieker uitgetrokken. Deelname is voor KNAC-leden gratis indien ze zich vooraf hebben opgegeven. Jack van den Hoek zal op die dag ook weer taxaties verrichten.

KNAC-leden zijn ook welkom voor een leuk kort toeristisch ritje door de mooie omgeving boven Alkmaar, inclusief een boottocht door het “Rijk der 1000 Eilanden”. In dat deels bewoonde natuurgebied en waterdoolhof kun je uren varen zonder tweemaal langs dezelfde tuin te komen. En uiteraard biedt de NRS de KNAC-leden een broodje en een drankje aan in hun eigen pandje vlakbij die garage, waarin we ook de foto’s en video’s van de afgelopen ritten breeduit tonen en een vooruitblik geven op het NRS-programma in 2019.

Uitvalsbasis is het nieuwe NRS ‘Trefcentrum’ in de Buys Ballotstraat 11in Heerhugowaard. Aanmelden of meer info is te verkrijgen via www.autorecreatie.nl, via tel. 0226 342 559 of email: nrs.autorecreatie@planet.nl

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u