Herfsttocht in Oost-Brabant zit vol

Nog voor u kon gaan genieten van de onlangs verreden Voorjaarsrit op de Veluwe, had ons organisatieteam al in grote lijnen plannen klaar voor de Herfsttocht. Die vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 oktober en als regio is dit keer gekozen voor Oost-Brabant (regio de Kempen). Voor de Herfsttocht kunt u zich helaas niet meer aanmelden, want hij zit vol.

Zonder nou meteen alles te verklappen alvast een idee van de dag: we starten bij het restaurant van de Automotive Campus in Helmond. Parkeerruimte en ruimte voor een proef is er in overvloed. Deze campus is een locatie waar bijna 70 bedrijven en instellingen actief zijn op het gebied van de automotive sector. Onder deze bedrijven zijn er veel actief met toekomstprojecten, waaronder Lightyear en DENS, waar duurzame motoren op mierenzuur worden ontwikkeld.

Voor de lunch hebben we restaurant De Coockpit bij Kempen Airport in Budel gereserveerd. Eigenaar/kok hier is Remco Fransen, die zijn gerechten serveert terwijl u uitzicht hebt op de start- en landingsbaan.

De finish van de Herfsttocht vindt plaats in het heerlijke DAF Museum in Eindhoven. Bestuursvoorzitter Geert Vermeer heet u persoonlijk welkom. U parkeert bij de nabijgelegen DAF-fabriek en wordt met klassieke DAF autobussen van en naar het museum gebracht.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors