Met ledenkorting naar InterClassics Maastricht

De 28e editie van InterClassics Classic Car Show Maastricht is weer als vanouds in januari. De eerstvolgende editie vindt plaats van 12 tot en met 15 januari. De KNAC ontbreekt natuurlijk niet op InterClassics en KNAC-leden kunnen profiteren van korting op de toegangsprijs als ze vooraf online een ticket kopen.

Aanvankelijk stond InterClassics Maastricht, traditiegetrouw als eerste evenement van het seizoen, gepland in januari 2022. Vanwege COVID-19 werd de beurs destijds verplaatst naar september 2022 in aangepaste vorm. Dit bleek echter zijn weerslag te hebben op de kwaliteit van het evenement in september. De zomermaanden blijken voor zowel exposanten als bezoekers een drukke periode. Ook het thema ‘Dutch Grand Prix Classics’ kwam tijdens de september editie in het gedrang. In januari 2023 kunnen aanzienlijk meer historische Formule 1-auto’s tentoongesteld worden dan in september. Het merendeel van deze bolides komt in de zomerperiode in actie op circuits. Daarom werd besloten om de beurs door te schuiven naar januari 2023, waarmee het klassiekerjaar weer zoals vanouds start in MECC Maastricht.

Korting voor KNAC-leden

KNAC-leden krijgen korting op een ticket voor InterClassics Maastricht. Een bezoek aan de previewdag op donderdag kost aan de kassa normaal gesproken 30 euro, in de online voorverkoop 25 euro en voor KNAC-leden in de online voorverkoop 23,50 euro. Voor de vrijdag, zaterdag en zondag bedraagt de toegangsprijs aan de kassa 20 euro, in de online voorverkoop 17,50 euro en voor KNAC-leden in de online voorverkoop 16 euro. Een ticket kopen met korting kunnen KNAC-leden via deze link naar de speciale InterClassics Webshop.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors