International Amsterdam Motor Show uitgesteld tot 2021

20 maart 2020

Vandaag laat de organisatie van de International Amsterdam Motor Show (IAMS) in een statement weten het evenement uit te stellen tot het Paasweekend 2021 om de gezondheid van alle bezoekers, standhouders en andere betrokkenen te kunnen garanderen. Het evenement stond gepland van 9 april t/m 13 april 2020 in de Rai Amsterdam. Gekochte tickets blijven geldig voor de editie in 2021 of zijn in te leveren voor toegang tot Vredestein Super Car Sunday op 27 september op F1 circuitpark Zandvoort.

Gezondheid

‘Wij nemen de gezondheid van onze bezoekers, standhouders en alle betrokkenen zeer serieus, en om die reden verplaatsen wij het evenement naar het Paasweekend 2021 in goed overleg met de Rai Amsterdam en het RIVM. We betreuren de situatie, maar dit is overmacht. Door deze keuze te maken garanderen wij niet alleen de gezondheid van alle betrokkenen maar kunnen we de bezoekers ook dezelfde, dan wel niet een nog betere, autobeleving bieden dan dit jaar gepland stond’, aldus Lars Bense, oprichter International Amsterdam Motor Show.

Kaarten blijven geldig

Wat het grootste auto-evenement van 2020 had moeten worden, kan helaas dit jaar geen doorgang vinden in verband met COVID-19. Volgend jaar zal tijdens het Paasweekend de derde editie van de International Amsterdam Motor Show plaatsvinden in de Rai Amsterdam. De consumenten die tickets hebben aangeschaft kunnen deze gebruiken tijdens de vervangende editie in 2021.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u