International Amsterdam Motor Show in paasweekend

23 maart 2018

De RAI in Amsterdam heeft weer een eigen autoshow. In het paasweekend vindt daar namelijk de eerste International Amsterdam Motor Show (IAMS) plaats. Het is geen autoshow met automobiele primeurs en grote stands van automerken, maar een beurs voor liefhebbers van snelle en klassieke auto’s.

De show, die wordt georganiseerd door Cars en Business en 402 Automotive, wordt gehouden in de Europa van de RAI – Hal 1 – met de naastgelegen hallen 2, 3 en 5. De hallen zullen vooral gevuld zijn met supercars en fraaie klassieke auto’s. Maar er zal ook aandacht zijn voor autosport, lifestyle en accessoires.

De IAMS duurt van vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april. Er is een speciale Preview-avond op donderdag de 29e maart waarvoor je een online kaarten va 75 of 150 euro (met hapjes en drankjes) kunt kopen. Op de gewone publieksdagen kost de toegang 17,50 euro voor een kaartje dat online is gekocht (kinderen van 6 tot 12 jaar 8,50 euro), aan de kassa kost een kaartje 20 euro (kinderen van 6 tot 12 jaar 10 euro). Op de vier publieksdagen is de show open van 10.00 tot 17.00 uur. Bestel hier uw kaarten.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u