Filmvoorstelling Le Mans ’66 met Gijs van Lennep uitverkocht

30 nov, 2019

De KNAC heeft een fantastisch jaar achter de rug: we zijn namelijk de grens van 12.500 leden dit jaar gepasseerd! En dat willen we op zaterdag 30 november aanstaande met u vieren. Graag stellen we u in de gelegenheid om in onze eigen KNAC-zaal (170 plaatsen) van een bioscoop in Utrecht de zojuist uitgebrachte Hollywood-productie ‘Le Mans ’66’ te komen zien tegen een speciaal tarief van 12,50 euro. Vanwege de grote belangstelling hadden we reeds een grotere zaal geboekt met 225 in plaats van 170 plaatsen, maar ook deze is inmiddels uitverkocht. U kunt dus geen kaarten meer bestellen. 

Aan deze toch al unieke film van ruim twee uur hebben we iets heel bijzonders toegevoegd. Tweevoudig Le Mans-winnaar Jhr. Gijs van Lennep (KNAC-lid sinds 1963!) is onze speciale gast en zal voorafgaand aan de film over zijn ervaringen in ‘s werelds beroemdste race komen vertellen! Hij zal worden geïnterviewd door BNR radiopresentator en voormalig KNAC-bestuurslid Bas van Werven.

‘Le Mans ‘66’ is niet zomaar een film, de rolprent is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van auto-ontwerper Carroll Shelby (gespeeld door Matt Damon) en autocoureur Ken Miles (Christian Bale). Samen bouwden zij een raceauto voor Ford om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de 24-uur van Le Mans in 1966.

Bekijk hier de trailer

In het kort ziet het programma van 30 november a.s. er (onder voorbehoud) zo uit:

17.30 uur: ontvangst met koffie/thee
18.00 uur: interview tweevoudig Le Mans-winnaar Jhr. Gijs van Lennep
18.30 uur: start film inclusief bakje popcorn en flesje frisdrank
21.00 uur: vertrek

De kosten voor deze avond bedragen per persoon (inclusief parkeren) slechts 12,50 euro.

Beleef de spectaculaire strijd tussen Ford en Ferrari met commentaar van de Coureur van de Eeuw die de 24 Uur liefst twee keer wist te winnen. Gijs van Lennep en de KNAC kijken uit naar uw komst!

Aanmelden kan helaas niet meer!

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u