Bezoekers

039637
Bezoekers vandaag : 218
Gisteren : 504

KNAC Herfsttocht 2024: 12 oktober

Als de blaadjes gaan vallen is het weer hoog tijd voor de KNAC Herfsttocht 2024. Op 12 oktober verkennen we het zuidelijke deel van de provincie Utrecht. De inschrijving is geopend!

Het rijseizoen begon in april mooi met de KNAC Voorjaarsrit door het Land van Maas en Waal. Voor de KNAC Herfsttocht zoeken we het een klein stukje noordelijker, namelijk in het zuidelijke deel van de provincie Utrecht.

We starten zaterdagochtend 12 oktober bij Landgoed Zonheuvel bij Doorn. Van daaruit voert de route over de Utrechtse Heuvelrug en door het Langbroeker- en Kromme Rijngebied. Via de Amerongse Berg en het Henschotermeer keren we vervolgens terug naar Doorn.

Middagroute

In de middag gaat de route meer noordelijk door het Treekergebied. Vervolgens rijden de deelnemers van de Herfsttocht door de Gelderse Vallei, het Eemland en de Stichtse Lustwarende met zijn vele buitenplaatsen. Daarna zwaait de finishvlag op Landgoed Zonheuvel bij Doorn.

Plek voor tachtig equipes

Beide routes zijn rond de tachtig kilometer lang en worden gereden aan de hand van een routebeschrijving, het bol-pijl systeem en kaartlezen. De KNAC Herfsttocht is geschikt voor iedere ritliefhebber, ook de ongeoefende. Er is plek voor maximaal tachtig equipes.

Inschrijven

De prijs voor de KNAC Herfsttocht 2024 bedraagt 165 euro voor leden. Zij die geen aantoonbare dekking hebben voor het rijden van wedstrijden op hun autoverzekeringspolis, betalen 180 euro. Zij kunnen het W.A.-risico deze dag verzekeren via de KNAC voor 15 euro per equipe/auto. Via de KNAC-webshop kunt u zich inschrijven.

Voor niet-leden met aantoonbare dekking kost deelname 185 euro, niet-leden zonder wedstrijd-autoverzekeringspolis betalen 200 euro. Ook zij kunnen het W.A.-risico verzekeren op de dag van deelname. Via de KNAC-webshop kunt u zich inschrijven.

Misschien leuk om te lezen:

Video: Cadillac ‘Sixteen’

In 1930, met de beurskrach nog kersvers in het geheugen, lanceert Cadillac haar ‘Sixteen’. De zestiencilinder had maar één doel:…

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors