KNAC Masterclass: Blijft autorijden leuk?

14 jun, 2021

In de succesvolle serie KNAC Masterclasses staat op 14 juni a.s. een bijzonder event op stapel. Dan gaat Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility aan de TU Eindhoven, in op de vraag of wij als autoliefhebbers in de toekomst nog wel een hobby hebben. Van de Weijer, zelf eigenaar van zowel een elektrische auto als enkele klassiekers, gaat tijdens de masterclass in op de (on)mogelijkheden van autonoom rijden, in hoeverre wij over pakweg twintig jaar nog met onze benzineauto’s de weg op mogen, de ins and outs van elektrisch rijden, de zin en onzin van hogesnelheidstreinen en of we te zijner tijd inderdaad te maken krijgen met synthetische benzine/kerosine.
Kortom, een vooral verhelderende masterclass door een zeer populaire spreker, die zowel innovatie als emotie hoog in het vaandel heeft staan.

Evenals voorgaande keren dient u zich vooraf in te schrijven voor deze KNAC Masterclass, aan de deelname zijn geen kosten verbonden. U ontvangt dan vlak voor het virtuele evenement een link, waarmee u de masterclass thuis kunt volgen en eventueel vragen kunt stellen via moderator Bas van Werven (BNR). De KNAC Masterclass met Carlo van de Weijer staat gepland voor maandag 14 juni van 19.30 tot ca. 21.00 uur. U kunt zich hieronder aanmelden.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u