KNAC Oldebroek Revival

08 sep, 2018

De KNAC heeft weer een mooi evenement op de kalender gezet. In 1938 vond op het militair terrein in Oldebroek de allereerste automobielwedstrijd plaats, toen nog op onverharde wegen. En dat wil de KNAC graag vieren op dezelfde plek.

De Oldebroek Revival wordt gehouden op 8 september en op die dag is het ook Open Monumentendag. Daarom zal er op het terrein – met dank aan Defensie  – veel historisch militair materieel te zien zijn. De organisatie rekent dan ook op minimaal 3.000 bezoekers.

KNAC Revival

Voor wat betreft de KNAC Oldebroek Revival hebben we het over een prachtige gelegenheid voor de bezitters van vooroorlogse auto’s om een ‘regularity’ te rijden op het originele circuit. Het gaat om meerdere runs waarbij er ook stops zijn ingebouwd om te voorkomen dat het teveel een wedstrijd wordt. Zeer waarschijnlijk zal één van de equipes een extra bijzondere zijn, namelijk een span van de ‘gele rijders’.

Deelname aan de ‘regularity’ van de Oldebroek Revival kost voor een auto met zijn berijder 50 euro. Deelname van een bijrijder kost 25 euro extra. Aanmelden kan via deze link naar de webshop.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u